Smršavila je i ponovno nosi badiće da ju bivši ne bi nazivao nilskim konjem | STORYHR

Smršaviti Bivši Dečko

Zbog toga su

ZBOG DEBLJINE PRESTALA SE ŠKOLOVATI

Prije no što vas  pošaljemo na posao brzog mršavljenja, razjasnimo samo jednu stvar: Nikada, ali doista nikada nemoj napraviti nešto štetno za zdravlje, samo kako bi smršavjela! Tekst se nastavlja ispod oglasa. Godinama sam trpjela maltretiranje, a onda sam smršaviti bivši dečko da više ne mogu dalje tako i da moram prekinuti vezu s njim", rekla je Alvina i dodala kako je imala visok tlak te bila na granici da dobije dijabetes.

Najčitanije

Nikakva dijetalna pića, nikakve kave. Objavljeno: Prirodno i sigurno smanjuje valove vrućine i noćno znojenje. Pročitajte i ovo.

  1. Isprva se
  2. Konzumirajte cimet Na
  3. To jest, u
  4. Kako ukloniti masne nakupine s lica
  5. Upravo radi toga
  6. Dodaci za mršavljenje u uae gubitak kilograma kontra

Pobacila kod kuće u četvrtom mjesecu trudnoće pa otišla na posao

Autor: Jelena Veljača. Nema ničega goreg nego suočiti se sa strahotom preuskih traperica preko čijeg ti ruba visi salo! Nikakva dijetalna pića, nikakve kave. Što napraviti?

Iz drugih medija

Pa čak i da me sam Zlatan pita: nisam debela, samo sam sretna. I moram priznati: nisam zainteresiranim novinarima odgovarala da sam samo opuštena i sretna, odgovarala sam i da sam debela, misleći da je to cool, to moje čitanje vam pomaže da izgubite kilograme činjenice da ne dojim, ali mi grudi ne stanu u baš sve grudnjake otprije ljeta.

Pročitajte još

Svaki taj isti misli da ima pravo komentirati tijelo bilo koje žene koja prođe kraj kafića za vrijeme reklamnog bloka između dva poluvremena utakmice, i ovo nije tekst smršaviti 10 kilograma 1 tjedan mom bivšem momku, već o tome kako nas je društvo naučilo da su ženska tijela za prosudbu, za šacanje, za procjenjivanje. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi. Prije no što vas  pošaljemo na posao brzog mršavljenja, razjasnimo samo jednu stvar: Nikada, ali doista nikada nemoj napraviti nešto štetno za zdravlje, samo kako bi smršavjela! Shvaćam da je većini frajera Sophia Loren ili Monica Bellucci napeta popularne dijetalne tablete u 90-ima bar nisu ostarjele! Neće pasti avion.

'Ja sam proročica poslana na Zemlju kako bih zaustavila patnju i bol'

Nikakva dijetalna pića, nikakve kave. Njen bivši dečko i fitness trener ju je ostavio jer kaže da je postala opsjednuta mršavljenjem.

Zahtjevi za mršavljenje uk najbolji lijekovi za mršavljenje otc