Devet kilograma manje za glumicu Kseniju Marinković

Za ksenija mršavljenje

Zbog brojnih upita naših čitateljica koje su u vrijeme ovulacije primijetile blago krvarenje i imale bolove u donjem

Čitaj dalje

Pokušaj misliti pozitivno i radovati se vremenu Dnevno protiv bolova treba popiti najmanje pola litre toplog čaja Prirodni aspirin protiv glavobolje Glavobolja je prilično čest pratitelj mjesečnice.

Najčitanije

Ne vježbam, ali mnogo hodam. Dnevno protiv bolova treba popiti najmanje pola litre toplog čaja Prirodni aspirin protiv glavobolje Glavobolja je prilično čest pratitelj mjesečnice. Njena haljina očarala je špicu: 'Divna je, mrak, TOP'.

Giht: Simptomi i popis dozvoljenih i zabranjenih namirnica

Mješavina ljekovitih biljaka pomaže protiv ženske i muške neplodnosti Koprivom i nevenom protiv neplodnosti Muška neplodnost povezana je s nedovoljnim brojem spermatozoida ili s njihovom smanjenom pokretljivošću. Mršavi se trajno, u dinamici od 3 do 5 kilograma mjesečno. Slažem se. Ponedjeljkom, srijedom i petkom stručnjaci odgovaraju na telefonske upite Oprezno se sunčaj i spriječi melanom! Diesel donosi nezaboravan traper za jesen.

Imala sam jednu veliku krizu nakon dvadesetak dana i navečer sam pojela sve što sam našla u kući. Ako se dijetni plan poderan, pojedem i komadić špeka i čokolade, ali samo gubitak masnoće u krugu tjelesne težine. Popularno Izdvojeno Novo Ova Zagrepčanka nosi čizme koje će biti hit jeseni. I tako je to počelo, a kile su se s vremenom gomilale', rekla je Ksenija za Gloriju koja je krenula na dijetu nakon što je bila na sistematskom pregledu, na kojem se ustanovilo da ima povišen kolesterol.

Sa svim upitima o problematičnoj koži i njezinoj njezi, o zdravlju i zaštiti kože od sunca te s upitima o neugod Recept za kupku koju možeš napraviti Lako bi se moglo dogoditi da još nešto moramo nositi na glavi.

Prijavi se na newsletter. Prijavi se ili Prijavi se. Ksenija Marinković, poznato lice kazališnih predstava i hrvatskih filmova, u intervjuu je otkrila da je u četiri mjeseca pojela 80 kilograma jabuka, prehodala na stotine kilometara i smršavjela 15 kilograma.