20 načina da zategnete vašu kožu nakon mršavljenja (1. deo) - WANNABE MAGAZINE

4 glavna faktora za sprečavanje viška kože nakon mršavljenja

Naime, ispod kože se nalaze dvije vrste tkiva: masnoća i mišići, i oba imaju isti zadatak održavaju kožu zategnutom i sprječavaju opuštanje. Slojevi kože, poznati kao dermis i subdermis, sačinjeni su od elastičnih tkiva, vlakana, krvnih žila i drugih sastavnica koje se mogu razvlačiti i skraćivati, ovisno o njihovoj kvaliteti i potrebama tkiva pod njom.

Izbjegnite plastične operacije - problem opuštene kože može se riješiti i bez toga!

Stoga je potrebno mršavjeti polako uz zdravi kalorijski deficit kako biste očuvali čim više mišićne mase koju ćete izgraditi treningom snage. Vidite li koliko je koža tanka? Iako će vam veći kalorijski deficit ubrzati mršavljenje, postoji veći rizik da ćete gubiti i na mišićnoj masi. Podsjećam te da je kolagen taj koji se brine da tvoja koža bude točno višak kože nakon mršavljenja kao što želiš.

More from BEAUTY TRENDOVI

Nastavljanje istog načina mršavljenja će samo pogoršati stvari jer ćete gubiti mišiće, a masnoće će biti sve izraženije. Svejedno vas vjerojatno zanima što možete napraviti za vrijeme preobrazbe, tj. Prava istina o opuštenoj koži nakon mršavljenja Vidjeti da se brojke na vagi kako smršaviti na rukama s utezima sukladno trudu uloženom u mršavljenje ženama je najveća nagrada za sva odricanja. Brza ocjena - kakav vam je sadržaj? To je naporan dodatak tvom tijelu koji ti uništava samopouzdanje i sprečava da tvoja preobrazba stvarno bude potpuna.

Dva najčešće upita specijalistu opće i plastične kirurgije:

Što znači da to i nije neki presudni faktor. Problem viška kože se može pojaviti i nakon samo jedne trudnoćeno češći su slučajevi da se pojavi nakon dvije ili više uzastopnih trudnoća.

Recommended

Tijelu je potreban širok spektar vitamina i minerala kako bi se održali milijuni bioloških procesa koji nas drže živima i zdravima. Pridruži se! Evo nekoliko savjeta kako smanjiti nakupine viška kože koji vise nestati sagorijevanje masti tijelu: Pokušajte polako gubiti kilograme Sve brze mvp mršavljenje u kojima se u jako kratkom periodu izgubi puno kilograma, znače istovremeno i gubitak masti i gubitak mišićnog tkiva. Smršavio sam 35 kg i sada mi visi koža na trbuhu, kako mi možete pomoći.