Koliko kilograma treba izgubiti mjesečno?

Realni Ciljevi Mršavljenja Za

Vezani članak. O nama Uvjeti korištenja Impressum Premium sadržaj. Tim ćete tempom za četiri mjeseca biti u željnoj fit formi.

Navigation

Postavljanjem rokova za izvršavanje određenih ciljeva sami sebi stavljamo maleni uteg na ramena koji će nas gurati i dodatno nas motivirati kada nam to bude potrebno. Na prekomjernu težinu se prečesto gleda isključivo kao na estetski problem — problem prekomjerne težine je prvenstveno zdravstveni. Mora biti unutar granica naših kako tinejdžer brzo mršavi mogućnosti, našeg spola, dobi i prijašnjeg iskustva. Zdravi gubitak težine i zdrava prehrana idu ruku pod ruku.

Savjeti na koje vrijedi obratiti pažnju

Bilo da se odlučite na aktivnost u prirodi na svježem zraku ili u dvorani ili teretani, bitno je da dižete intenzitet vježbi iz treninga u trening, kako se vaše tijelo ne bi naviklo na isti način treniranja. Ako ne gubite kilograme, razmislite o svojem linija odjeće za mršavljenje, prehrambenim i životnim navikama i o tome da potražite pomoć nutricionista. Zbog velike količine šećera, loših masti i soli koje sadrže, morate, ako se želite hraniti zdravo, odustati od prerađene hrane, a kada pripremate hranu za sebe zaboravite na prženje i radije se odlučite za kuhanje ili pečenje. Bez mjerljivosti cilja gubimo mogućnost praćenja napretka i primicanja samom cilju.

Ekstrakt Zelenog Čaja Plus zdravstveni rizici s dijetalnim tabletama

Zdravo mršavljenje

Neka sve miriši na jesen: Ovo su parfemi kojima se veselimo ove sezone. Postavljanje ciljeva. Prije svega bitna je motivacija, jer tek nakon 21 dan rezultati počinju biti vidljivi svima pa i vašoj obitelji i prijateljima.

Što to točno znači? Nemojte odmah prestati nakon par dana, jer vi ne vidite nikakve pomake. Neka sve miriši na jesen: Ovo su parfemi kojima se veselimo ove sezone. Postavimo li si letvicu prenisko, jednostavnost cilja neće nas motivirati i cilj, ma koliko jednostavan bio, najčešće će ostati NE ostvaren.