Kako je hrvatska blogerica uspjela smršaviti čak 50 kilograma i što savjetuje? - FINJAK

Smršaviti 50 6 kako

Povrće ne samo da pršti od zdravlja nego i pridonosi gubitku kilograma. Nije prošao niti jedan dan da se nisam ulogirao u Klub koji mi je u tom periodu postao gotovo 'homepage'. Crawford i druge.

Mladenci su na svom vjenčanju pustili leptire, ono što se dogodilo je dirljivo do suza

Dijeta za mršavljenje ljeti svega mislim da ako neko zaista zeli da smrsa mora da krene da se bavi fizickim aktivnostima pored toga sto krene da pazi da jede. Tog treba objesiti, pa to se daje u teškim slučajevima :O Ali etojoš jedan dokaz da ne treba vjerovati nikakvim reklamama i "čudotvornim" preparatima. I što je gore The Choleee napisala, uđeš u jednu kolotečinu i nikako se maknuti s mrtve točke. Odlučila je krenuti u proces transformacije svojeg tijela i životnih navika. Od treninga i jelovnika do savjeta stručnjaka, sve sam proučio i bacio se na posao.

Zašto se ljudi debljaju?

Ja iako jako debela, nikad nisam doživjela neka ruganja ni nešto loše. Prati nas na Instagramu. Ja volim hvatati razne akcije i onda se tako punim zalihama. Crawford i druge. Uz recepte, na blogu se mogu naći savjeti o zdravoj prehrani, te motivacijski postovi.

Navigation

Evo nekih primjera kako sam ja promijenila svoj način prehrane :. Uvijek jesti dovoljno dok se ne dostigne sitost, pogotovo u početku. Sad sam — 60kg a prije deset godina sam imala 10 manje ali sa ovom visinom i nisam se mogla gledat u izlogu kad prolazim npr.

Prijavite se

Ponuda zdravih namirnica je sve veća i sve dostupnija. Pet voćki dnevno daje toliko šećera koliko ima u pola litre gaziranog soka.

Tablete Eko Tanak spadaju u dijetetske suplemente s prirodnim sastavom.

Čitaj dalje

I kad se umori od takve diete, a to dodje prije ili poslije, tezina se vrlo brzo povrati ako ne i vise nego sto je bila prije. Isključivo vrlo zdrava prehrana i vježbanje. Da, da…. Jedem sve,ali nikad sita do kraja,operem zube-tako da nema međuobroka i po mogućnosti večerati između h Da li to znači da sam ja konstantno na "dijeti"?!? Trening mi je danas dio svakodnevne rutine — poput pranja zuba — nešto što radim bez pitanja ili rasprave.

Kako se motivirati za započinjanje mršavljenja?

Danas imamo fantastičnu sugovornicu koja je uspjela smršaviti nevjerojatnih 50 kilograma. Nakon šest mjeseci svojih novih navika skinula sam oko 28 kilograma. Pocinjem sumnjati u vlastite kvalitete i lagala bih kada bih rekla da me ne pogadja, ali mene kao osobu i sve ono sto ja jesam!