Sportska prehrana : Tonalin® CLA mg; 90 kapsula

Rezultati Gubitka Cla Masti

Kritički pregledi u znanosti o hrani i prehrani Volumen 52, broj 6, Dokazi koji su prikupljani u posljednjem desetljeću govore o moguće snažnoj antioksidativnoj aktivnosti CLA.

Navigation

Za razliku od ostalih popularnih sagorijevača masti, CLA nije stimulans nervnog sistema međutim ovaj proizvod je učinkovit u smanjenju viška tjelesne težine. A s ovim kapsulama, jedva čekate brzi učinak, nažalost. Nadamo se da vas je ovaj članak inspirirao i da je obogatio savjeti za mršavljenje stylecraze znanje o smanjenju masti. Preparati za mršavljenje s linolnom kiselinom CLA. Dodatak prehrani treba uzimati samo sat vremena prije jela, ako se takva prilika propusti, onda samo 2 sata nakon jela.

Related Content

Ako je sve ovo popraćeno fizičkim vježbanjem, tada je vaš program mršavljenja osuđen na uspjeh. Broj glasova:

Sportska prehrana

Pri uzimanju dodatka treba uzeti u obzir prehranu i unos kalorija. Štoviše, animalne studije rezultati gubitka cla masti su da CLA povećava koštanu masu i pozitivno djeluje na dijabetes. Dietary conjugated linoleic acid reduces plasma lipoproteins and early aortic atherosclerosis in hypercholesterolemic hamsters. Rezultate studije objašnjava mehanizam djelovanja CLA. Zamijećeno je da je kod zečeva koji su primali CLA razina LDL «lošeg» kolesterola opala, jednako kao i razina triglicerida.

Povezani članci

Programi Pripazite na ovih 6 stvari kod odabira teretane! Ako se odlučite za dodatak prehrani za mršavljenje - konjugiranu linolnu kiselinu - trebat će vam upute za uporabu koje vrijede za svaki pojedini lijek.