Fitness nudi svađu s prirodom

Vitke donje noge plan mršavljenja za prekomjernu težinu kako izgubiti salo na trbuhu na trbuhu

Zategnite trbuh i stražnjicu i polako pomičite desnu nogu sve dok se ne izravna. Spektakularne lijepe noge - san svake djevojke. Za trening je dobro spojiti jogging, plivanje, vježbe s užetom.

Noge moderne dame

Nakon što kukovi dosegnu kut od 90 stepeni, vratite se u početni položaj. Učitavanje komentara. Ležeći na boku, izvucite gornju nogu malo naprijed, lagano savijajući sapodilla mršavljenje i dodirnite pod. Vlasnici nesavršenih, po njihovom mišljenju, oblici, mogu zatražiti od instruktora fitness dvorane koliko je realna prilika da promijeni određenu prirodu i svoje napore da zauvijek stvaraju lijepe i zdrave noge.

Navigation

Polako, naprezanje mišića nogu i stražnjice, sjedi na podu. Izvedite ga uspravno:. Ako ne želite takav brzi rezultat i bićete potpuno zadovoljni kako se lijepe, vitke noge ispuste za mjesec i pol, ove vježbe radite 3 puta tjedno po 20 puta svaki korak u 2 seta. Vježbe se izvode sporo.

Kompleks najboljih vježbi za noge

Nije potrebno da idete u teretanu, možete uspešno "klesati" lepe noge kod kuće. Zbog toga je glavni naglasak na posebnim fizičkim vježbama za noge.

Mršavljenje i Zdravlje

Oni se izvode bez cipela sjedeći, stojeći i ležeći. Ako su kukovi previše masivni, mogu se smanjiti u obujmu, zategnuti; ako su mišići tele suviše tanki, tada će posebne vježbe pomoći povećati njihov volumen; Ako bedrima i donjim koliko košta potvrđivanje gubitka kilograma nisu vitke, onda je sasvim moguće popraviti. Česta greška koju mnoge sagorite salo sa želuca prave kada počinju gubiti kilograme su naporne vježbe. Koraci sa elastičnom trakom Oprema ispunjenje : Postavite gumenu traku ispod stopala i podignite širinu ramena, lagano savijte koljena.