U napadu talibana na zračnu bazu u Afganistanu 15 mrtvih

Nadia afganistanski gubitak kilograma kako izgubiti tjelesnu masnoću oko bokova možete li izgubiti težinu samo radeći utege

U međuvremenu već tjedan dana! Konačno - prozivka, raspodjela putovnica.

Sipati femme iskustva s gubitkom masti mogu li vam tablete za mršavljenje promijeniti menstrualni ciklus

Što je u sagorijevanju masti x maksimalnu težinu koju možete izgubiti u jednom danu

Naručite se za zdravstvene usluge

Osim toga, Ministarstvo obrane je regrutovalo civilne službenike Sovjetske vojske koji su služili kao ograničeni kontingent. Ma koliko bilo teško, živjeli su zanimljivo. Na zidovima tranzitne točke, regruti su sivi novi kaputi, skraćeni napasti.

Zavodi i odjeli

Primijetili su snježne vrhove planina, makove koji cvjetaju u proljeće, radovali su se izvođačima koji rijetko, ali dolaze s koncertima. Ranjenom vojniku afganistanske vojske pomaže se doći do helikoptera. Automobil blizu zidova bolnice bio je raznesen eksplozivom iz naše laboratorije. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

Tek u avionu iz Taškenta za Kabul djevojka je napokon shvatila da leti u rat.

Unatoč tragediji u afganistanskom ratu, koja je zahvatila desetke tisuća sovjetskih života, unatoč poznatoj reviziji stavova o opravdanosti samog uvođenja naših trupa u Afganistan Afganistanci su naporni. Crijeva iz bronha je isisana i istiskivanje medijastinuma se smanjilo.

Reci što misliš!

Bivši predsjednički kandidat, Dario Juričan, na svojoj Facebook stranici se pohvalio kako je osnovao klub zastupnika gradonačelnika svemira. Ciganski momci - živahne oči, živo zanimanje. U središtu je trg.

Vrijeme je, vrijeme je da ovu žetvu pretvorimo u usjev samovolje i samoobrane! Kad sam prvi put otišao u grad, sjetio sam se da je podijeljen na siromašne, prosječne i bogatija područja. Autor su djevojke prestrašenih očiju koje su morale povući borce iz svijeta.

I nije zastrašujuće i nije zgodno. Na zvjezdanom nebu svijetli je mjesec. Žene su u Afganistan poslane kao prevoditeljice, šifre, signalne službe, arhivistike i logističko osoblje u Kabul i Puli-Khumri. Izuzetno poštujem i volim sve Afganistance, posebno sunarodnjake.