Plan prehrane za mršavljenje: jelovnik zdrave prehrane

Ovako izgleda savršen dnevni plan obroka i međuobroka!

Pa čak i ako se odlučite za zdjelu salate, dvije šnite vegetarijanske pizze… Uz to sve danas vam je dozvoljena i čaša vina.

Account Options

Dan nemojte započeti sa šalicom kave, već sa čašom vode i to po mogućnosti čašom vode s limunom. Kupus možete pripremiti na razne načine, a naš favorit među receptima je definitivno vegetarijanska sarma čiji recept možete pročitati ovdje. Najpopularnije vijesti. Imajte da umu da za žene minimalan dnevni unos kalorija iznosi kalorija, a za muškarce kalorija dnevno.

Saznajte više o zdravoj prehrani u sljedećim tekstovima:

Struktura večere može otprilike biti ista kao i za ručak, s time da prednost možete dati ribi ili svježem posnom siru, uz salatu, grillano povrće. Prijavi se na newsletter i pročitaj top 3 članka mjeseca Prijavi me.

Prosječno su gubili 2 do 3 cm sa struka tijekom prva dva tjedna   Značajniji rezultati u mršavljenju postignuti su u kombinaciji s pravilnom prehranom.

Dijeta 1200 kalorija – Osnove

Drugi dan donosi još više slasnih proizvoda pa vam je na meniju dan s ukupno kalorija. Praktično, dijeta kalorija ne zahteva ni posebne namirnice ni opremu tako da nema ekstra troškova.

Keto Dijeta - Najbrže Mršavljenje ?