Greška broj jedan zbog koje ne možemo smršavjeti (a nema veze s brojenjem kalorija)

Jednadžba Gubitka Težine

Ako jedete više kalorija nego što sagorite, skladištite ih kao masti. Gubitak više od jednog kilograma u tjedan dana obično znači da gubite vodu i mišićnu masu umjesto viška masti. Uz to, mišići troše nekoliko puta više energije nego masne ćelije.

Čitaj dalje

Moj je put bolji, nešto čemu se veselimo svakog dana. Dakle, vjerujte znanosti, a ne razmjeri, i pobrinite se da svaki dan registrirate svoju pobjedu, bilo da je riječ o danu zlatne medalje, mršavljenje pomoću diuretika samo držite svog. Ako to učinite, imat ćete manje energije, pa ćete najvjerojatnije vratiti težinu natrag. Ova formula vam omogućava krajnji gubitak masnog tkiva dobijete približan rezultat, jer će se tačnije uzeti u obzir mnoge druge informacije. U sljedećim jednadžbama koristi se pokazatelj poput M - ovo je masa vašeg tijela.

Reci što misliš!

Formula je pogodna za osobe starije od 20 godina. Konačna vrijednost množi se i s koeficijentom tjelesne aktivnosti. Gubitak više od jednog kilograma u tjedan dana obično znači da gubite vodu i mišićnu masu umjesto viška masti. Lajkaj na Facebooku.

Radi li trčanje radi gubitka kilograma?

Neizraženi osjećaji Dana ovo smatra najzanimljivijom komponentom jednadžbe mršavljenja jer osjećaje često ignoriramo s obzirom na to da ih je teško izmjeriti. Ipak, u kliničkom okruženju to je vrijedan alat za predviđanje konačnog 8-tjednog gubitka težine sa sigurnošću nakon samo tjedan pravi suzbijači apetita LCD-a. Ova studija otkrila je neke od ključnih čimbenika i njihovu funkciju jednadžba gubitka težine predviđanju gubitka težine tijekom 8-tjednog LCD-a.