10 zapovijedi uspješnog mršavljenja - fiberfemmes.com

Li realan mršavljenja je

Da biste uspjeli, morate uključiti i uskladiti sva tri aspekta sebe kako biste ostvarili svoje ciljeve mršavljenja. Postoje široki parametri kako bi se utvrdilo trebate li izgubiti težinu, ali općenito, kandidat za mršavljenje može imati sljedeće karakteristike: BMI veći od 25 Udio struk-hip više od 0,8 na ženama i više od 1,0 muškaraca Mjerenje Abdominal Girth mjereno više od 35 inča u žena i 40 inča u muškaraca Naravno, to nisu jedini tragovi koji nam govore da moramo izgubiti težinu. Autor: Stéphanie Bideau Pročitaj.

Kako smršaviti deset kilograma? pristupite medicinskim satima mršavljenja

2. zapovijed: Postavite realan cilj mršavljenja

Kalkulator potrošnje kalorija. Ako pokušavate izgledati poput Angeline Jolie ili Brad Pitta tada živite u svijetu mašte, što čak hoće li vam post pomoći da izgubite masnoću biti opasno. Gledajte na uspješno mršavljenje kao na tronožac. Najefikasnijim se pokazalo ono mršavljenje koje se provodi u sporijem ritmu s jasno određenim ciljevima.

Koliko ću kilograma izgubiti u jednom mjesecu ako jedem samo 500 kalorija dnevno?

Gledajući ovaj primjer, možete vidjeti da su to prilično skromne promjene. Ono što liječnici savjetuju je da se zdravo hranite i redovito vježbate. Iz vašeg se cilja mora vrlo jednostavno moći iščitati što sa tim ciljem želite i naravno što ne želite. Početna stranica Zdravlje Mršavljenje Budite realistični tako tanko mršavljenje mršavljenju.

6. zapovijed: Uključite se u cijelosti

Ne zato što se ne trude dovoljno, već zato jer se jako trude koristeći pogrešne metode. S obzirom na to da pola kilograma iznosi kalorija, stručnjaci preporučuju smanjenje unosa za do 1.

Related Content

Ako razgovarate s većinom ljudi, vjerojatno ćete otkriti da svatko osjeća potrebu da izgube težinu, čak i ljudi koji izgledaju kao zdravi. Nemojte pretjerivati Mnogi izgube volju za mršavljenjem kad shvate koliko je to teško.

Orangetheory Fitness Review: Trening cijelog tijela u 60 minuta Fitness trendovi. Pristupi mršavljenju koji se odnose samo na "tijelo" ili su samo usmjereni na prehranu osuđeni su na propast od samog početka. Za to bi trebalo smanjiti ili vježbati do kalorija dnevno.

Kalkulator kalorijskih potreba. BMI kalkulator.

Gubitak kilograma može biti jednostavan i bez napora kada su postavljeni realni ciljevi i korisni su pravi alati. Vježbanje je onaj ključni faktor u gubitku tjelesne težine.

Drugi način da to učinite je da se manje fokusirate na ciljnu težinu i više na izradu zdravih izbora svaki dan kako biste smanjili kalorije. Osobe koje postupno i kontinuirano gube težinu su uspješnije u zadržavanju postignute težine. Vježbanje je onaj ključni faktor u gubitku tjelesne težine. Veterani Puntamike pobjednici su prvog izdanja zadarske Lige košarkaških amatera i rekreativaca. Kalkulator potrošnje kalorija.

Savjetujte se sa stručnjakom. Leave this field empty. Evo uzorka da biste vidjeli kako to funkcionira:. Vaga - godišnji horoskop

  1. Topamax i mršavljenje 2020
  2. Siguran dodatak za gubitak masnoće
  3. Zovem se
  4. Ako izrežem pop i slatkiše, hoću li smršavjeti

Ali što ako imate nešto specifičnije na umu kao određena veličina odjeće koju želite uklopiti? Napravite dobar plan koji će vam pomoći ostvariti cilj. MršavljenjeTaylor mršavljenje prave domaćice i savjeti. Ova je kategorizacija cilja potencijalno i najvažnija. Jednom kada imate realan cilj i dobar plan, samo o vama ovisi da li ćete ga se pridržavati.

To znači, ako težite 90 kilograma — vaš početni cilj bi trebao biti gubitak između 5 i 10 kilograma. Zato nemojte prihvaćati tuđi životni stil samo zato jer nekome odgovara. Promijenite količinu vremena ili broj kilograma i pronađite sklekovi izgubiti težinu koji vam odgovara, hoće li vam post pomoći da izgubite masnoću koji neće biti previše teško zadržati. Savjetujte se sa stručnjakom Nemojte se sramiti priznati da trebate pomoć pri mršavljenju.

Budite realni i u vremenskom okviru. Kome zapravo pokušavate ugoditi ili koga želite impresionirati svojom vitkošću?