POVEZANE VIJESTI

Kaže da tip trebate smršavjeti

Završite obrok s obiljem vode. Da bismo sve ovo pojednostavili, napravit ćemo dijetu za izmišljenu osobu, Osobu X, koristeći sve gore navedene informacije. Pojave se, poredaju se oko nekog proizvoda za koji su tek čuli, uslikaju se ili pojave na video spotu sa proizvodom, uzmu ček i idu kući.

Pročitajte još

Lako bi se moglo dogoditi da još nešto moramo nositi na glavi. Za ove dvije godine sam "nabacio" ak kg i sad imam kg, sto je, gledajuci brojke, otprilike neka normalna kilaza za moju visinu.

Čitaj dalje

Stresa umjereno, spavajte dovoljno. Stoga savjetuje redovne aktivnosti prije večere, bilo da je u pitanju par koraka po kvartu ili odlazak u teretanu. Ne morate se striktno držati pravila kako smršaviti 8 kg, ali neka to ne budu samo prazne kalorije. Ako vam se najviše masnog tkiva skuplja na području trbuha, pod većim ste rizikom od srčanih bolesti i dijabetesa tipa 2. Molim vas ako mi mozete reci sto mi je najbolje jesti prije i koliko prije a sto poslije teretane,naravno želim smršavjeti.

Tu dolazimo do pravilne prehrane i kardio treninga.

Tip\u00a0ektomorf

Ako ste imali obilan ručak, možda ćete morati samo malo grickati bademe. Da me vise ne zbunjuje gomila saveta koje citam po netu i koje mi gomila 'kvalifikovanih' ljudi daje Isplanirajte večerašnju večeru, ili sve obroke za sutra, ili obroke za cijelu sedmicu, nije bitno.

Ranije objavljeno na istu temu

Ludilo, zar ne? Kao prvo, obrok ili užina svaka tri do četiri sata osigurava potrebno gorivo za rad organizma i sprečava nagli pad šećera u krvi.

Tip mezomorf

Kako već znate, mnogo unesenih kalorija vodi ka debljanju, a gore spomenuta hrana i vrste hrane su najčešći izvor viška kalorija. Aaa,super vam ovo!! Uvriježeno je pravilo o osam čaša vode dnevno. Muškarci: izbjegavati piti pivo Čišćenje za brzo mršavljenje   se odnosi   na žene  ali je   zajednička   prepreka za oba spola.

ČITATELJI REPORTERI

To postaje vaš novi nivo održavanja i novi broj kalorija koje morate unijeti svaki dan da biste spriječili eventualno debljanje ili mršanje. Ludilo, zar ne? Od kada sam vidjela ovo počela sam da unosim manje hrane,vise se krecem,ali u 4 tjedna samo sam izmršala 1kg. Tokom cijelog vodiča smo mumsnet brzo mršavljenje ovo izbjeći jer znamo kako užasno zvuči, ali sada moramo.

Najčitanije

Izracuns BMR, pomnozis tu cifru sa brojem ovisno koliko si aktivan od 1. Prijava Please don't insert text in the box below! Dok god ukupni unos kalorija ostane isti da se mršanje ne bi prekinulo što je najvažnije i sve kako mogu izgubiti na težini za 2 tjedna hranjive tvari proteini, masti i ugljikohidrati ostanu unutar ili barem blizu dnevnih preporučenih količina, sasvim je u redu prilagođavati dijetu ličnim željama.

Iako je sve samo ne zdrava varijanta, al po tome bi jedenje čokolade i keksa u danu tako da dosegneš svoj kalorijski deficit od minimalno kcal, značilo da ćeš ipak mršaviti? Ako ste se ipak odlučili dovesti u formu, nemojte kako smršaviti oko ramena jer taj cilj je teško ostvariti, ali je ipak moguće.