Kako skinuti salo s ruku

Oko ruku i kako leđa

Prilikom vučenja bučicama kreću se prema dolje i prema gore zbog savijanja lakatnog zgloba duž prednjeg dijela bedara do prsnog koša.

Dovoljno je samo hodati i kontrolirano njihati rukama naprijed natrag u ritmu kojim se krećeš"kaže Sambolić.

Kako izgubiti kilograme u ramenima i leđima dijetom

Oslonite se na ruke, podignite kućište i držite ga u tom položaju. Stojeći aoa smršati podu, spustite ruke prema dolje. Ležali smo na podu, ruke ispružene naprijed, noge zajedno. Prije nego što počnete izvoditi određene vježbe za mršavljenje, trebali biste se posavjetovati sa stručnjakom.

Čitaj dalje

Stopala i dlanovi neprekidno stoje na podu. Pokušajte ne trzati, mišići leđa trebali bi raditi.

Kako skinuti salo sa stomaka i ledja

Lp - isto. Držite sekundi i polako se opustite. Slatkiši, kava, alkohol, brza hrana dodatni su izvori stresa, tako da je najbolje izbjegavati i njih. Ljudsko tijelo je nezamislivo složen mehanizam koji se sastoji od mnogih organa i sustava. Trebala bi biti malo umorna.

Reci što misliš!

Opustite se: Ako želite ravni trbuh trebate se manje nervirati. Lezite na sagorijevate masnoće, slobodno raširite ruke na strane. Zaključajte u uspravnom položaju i polako se vratite natrag. Vježbu ponavljajte jednu minutu. Morate ležati licem prema dolje na podu.

Najčitanije

Neka bude pravilo slijediti ove jednostavne savjete i nakon nekog vremena primijetit ćete kako višak masnoće odlazi, a vi postajete vitki i privlačni. Držite sekundi i polako se opustite. Ležim na trbuhu maksimalizirajte gornji dio tijelazadržati se na nekoliko tačaka i polako potonuti.

Vježbe na ramenima

Nažalost, 21 dan ljeta mršavi na njih ne djeluje. Koliku puta ste bez obzira na rigoroznu kako skinuti salo s ruku ostali bez rezultata? Uzmite bučice i, naprežući ramena, podignite ih pred sobom na nivou solarnog pleksusa, držeći laktove lagano savijenim. Hvatamo bučice, spuštamo ruke, širimo ramena širine stopala. Za ovaj tip debljanja najodgovornija je genetika, a prednost je ta što su ljudi ove građe tijela manje skloniji srčanim oboljenjima.

Terapija Ovaj tip sala srodan je onom na trbuhu pa je i njegov uzrok možda previše stresa. Zamijenite noge, napravite još četiri okreta. Osim viška oko trbuščića, na bedarima i stražnjici mnoge od nas muče i mrski šlaufići na leđima.

Započnite s ovim vježbama s minimumom. Samo u ovom slučaju moći ćete se riješiti nesretnih dodatnih centimetara i svoje tijelo dovesti u red. Nema velikog problema. Umirujuće vježbe poput dugih šetnji, joge i pilatesa napast će salo na trbuhu i smanjiti stres. Ruke ostaju ravno tijekom vježbe.