Najčitanije

Izgubiti 10 dana brzo smršavite

Osobe sa dobrim metabolizmom mogu potrošiti i do kalorija tijekom spavanja. Istraživanje objavljeno u Journal of the Association for Consumer Research pokazalo je da jedenje ispred zrcala smanjuje  količinu pojedene hrane za čak jednu trećinu. Kategorija: Vodič za dijete.

Saznajte više o vježbanju u sljedećim tekstovima:

Da li sam uspio smršaviti 10 kilograma? Jedite što raznolikije svježe voće, jer svako od tog voća sadrži određene sastojke koji su potrebni vašem organizmu za normalno funkcioniranje. Dokazati ću sam sebi kako je moguće hrabrim rezom u području prehrane napraviti znatno smanjiti brojku na vagi u kratkom periodu.

Boriš li se s viškom kilograma?

Ideja je da 5 dana u tjednu konzumiram samo namirnice iz područja voća i povrća, dok 2 dana jedem hranu na koju sam dosad navikao. Imajte na umu da trebate pametno smanjiti potrošnju kalorija ne jedući manje, nego smanjiti unos nezdrave hranu i hmong mršavljenja ga uzeti iz drugih zdravijih izvora. Tako ćete sagorjeti više kalorija bez da osjetite kako se tjerate na to. Ako čitate ovaj članak, vjerojatno imate jako malo vremena da izgubite nekoliko kilograma viška koji vas muče.

Podijelite članak

Osobe sa dobrim metabolizmom mogu potrošiti i do kalorija tijekom spavanja. Dolazim do zaključka kako bih trebao dnevno unositi kalorija.