Dijeta 9 kg u 14 dana – jelovnik, savjeti i iskustva

Dijeta plan možete

Seme i ulje : laneno seme, semenke bundeve, semenke suncokreta, semenke susama, masline, kikiriki, ekstra devičansko maslinovo ulje, kokosovo ulje , semenske breskve, laneno ulje i ulje od oraha. Za osobe koje u kratkom periodu žele izgubiti mnogo kilograma primjerice prije ljetovanja ili nekog važnog događaja i nije im problem pridržavati se strogog plana prehrane. Tijekom jednog tjedna ispitanici su se držali ove dijete i svakodnevno vježbali nakon čega su u prosjeku smršavjeli oko 3,2 kilograma te sačuvali ili povećali mišićnu masu.

Čitaj dalje

Ne može se znati niti koliko su dugoročni rezultati s obzirom na to da nisu nastavili pratiti ispitanike nakon tog prvog tjedna kako bi provjerili jesu li im se kilogrami vratili. Jedan od razloga zašto ljudi često odustanu od zdrave prehrane je prejaka želja za nezdravom hranom, bilo da je to slatko ili slano.

Saznajte više o zdravom mršavljenju u sljedećim tekstovima:

Ovo je tvoj cilj sa kalorijama. Poigrajte se sastojcima, ubacite svoju najdražu voćku, bademe ili druge orašaste plodove, med ili pak chia sjemenke  koje će dodatno dati osjećaj sitosti, a obiluju raznim hranjivim tvarima. Dijeta se sastoji od dvije faze, a ukupno traje tri tjedna.

  1. Način primjene
  2. To je
  3. Smršavite sa želuca za tjedan dana brzo mršavljenje ketogeno
  4. Sve je to zbog djelovanja kofeina.
  5. Prošli su Božićni
  6. Učinak se može

Saznajte više o zdravoj prehrani u sljedećim tekstovima:

Primjerice, tunu možete ispeći u pećnicia uz nju poslužiti krumpir ili povrće koje volite, možete ju dodati u salate ili poslužiti s rižom. Naime, Sirtfood dijeta gubitak masti na epistanu cilj ima da povećate unos svih jedan jednostavan savjet za gubitak masnoće na trbuhu namirnica bogatih tim aktivatorima, a to su jabuke, citrusno voće, peršin, kapare, borovnice, zeleni čaj, soja, jagode, kurkuma, maslinovo ulje, crveni luk, rukola, kelj i druge. Sada oduzmite

Koji su nedostaci?

Posude koje će vam biti potrebne : Jedna zelena posuda od gr — za povrće Jedna crvena preskakanje gubitka masti od gr — za protein Jedna ljubičasta čaša od gr — za voće Dve narandžaste posude od 28 gr — za semenke i salate Jedna žuta posuda od gr — za ugljene hidrate Jedna plava posuda od 78,5 gr — za sir i zdrave masti Jedna posuda za shake u suštini boje možete i promeniti — važna je gramaža. Uz tunu jedan jednostavan savjet za gubitak masnoće na trbuhu i ostale ribe kao što su: sardine, bakalar, skuša i tilapija.